Ирина Викторовна Конопляник

Ирина Викторовна Конопляник

Березань, Київська обл.
ПОДЗВОНІТЬ МЕНІ

Про спеціаліста

Качественно сделаю уборку в вашем жилье. В наличии санитарная книжка, вся техника и моющие средства для наведения порядка. В 2010 году закончила курсы домохозяек. Работала в семьях, есть рекомендации. Работала горничной в Premier Palace Hotel, убирала квартиры и дома в Америке.

Останні відгуки
Загальний рейтинг користувача:
4.2
Оцінило 3 замовника
Залиште свій відгук про роботу спеціаліста залишити відгук
  • Всі послуги
  • Прибирання приміщень, клінінг
Показані:
Олена
2.6
Пропрацювали з цією жінкою з півроку. Я намагалася закривати очі на матюкливий стиль спілкування (при дітях стиль не дуже мінявся). Кілька разів робили з чоловіком зауваження, вони нажаль не дуже допомогали. Проте вона радо погоджувалася пригощатися в нас обідами, замовляла каву і займала наш час нескінченними теревенями, замість роботи. А от коли в нас нарешті з'явилися численні зауваження щодо якості самого прибирання (під килимами не прибиралося, в кути не залазила, тільки поверхневе прибирання), жінка вирішила всіх обхітрити. Взяла наперед гроші за частково виконану роботу, а на наступне прибирання за графіком просто не вийшла. Не подзвонила, не відповіла у вайбер, нічого. Просто розчинилася у повітрі... Не раджу!
17.12.2020, Переяслав-Хмельницький
Заявка: Прибиральниця на пост основу
Ирина Викторовна Конопляник

Елена сортировщица отходов в своём доме у неё нет понятия уюта и чистоты в доме насчёт матов при детях это ложь могла бы нормальная мать такое терпеть пол года я думаю нет кофе и обед предлагали сами тем более что кроме уборки я готовила еду когда я поняла что уборки бесполезны я ушла все мои предшественницы были тоже такие со слов Елены, не рекомендую к сотрудничеству

Александр
5.0
Хорошо и быстро справилась. Претензий нет. Спасибо
07.10.2020, Бориспіль
Заявка: убрать квартиру
Ольга
5.0
Отлично! Все понравилось! Ставлю оценку "5". Ирина практически не отдыхала - с утра и до вечера быстро, старательно работала.За день дом убрала.Спасибо!
23.03.2020, Яготин
Заявка: Убрать одноэтажный дом, 70 кв м, +окна, + чистка ковров
Місце надання послуг
Міста України
Місце надання послуг
Міста України
Київська обл.
Київ, Баришівка, Березань, Біла Церква, Богуслав, Бориспіль, Бородянка, Боярка, Бровари, Буча, Васильків, Вишгород, Вишневе, Володарка, Глеваха, Гостомель, Іваньків, Ірпінь, Кагарлик, Коцюбинське, Макарів, Миронівка, Обухів, Переяслав-Хмельницький, Прип'ять, Ржищів, Рокитне, Сквира, Славутич, Тараща, Тетіїв, Узин, Українка, Фастів, Чорнобиль, Яготин

Послуги інших спеціалістів