Дмитрий Викторович Бадега

Дмитрий Викторович Бадега

Харьков, Харьковская обл.
ПЕРЕЗВОНИТЕ МНЕ

О специалисте

Утепление стен квартир,частных домов,балконов.Надежно и качественно. Большой опыт работы. Работаем только качественным материалом. Утепление любой сложности в оговоренные сроки.Индивидуальный подход к каждому клиенту. Доступные цены.
Так же чистка снега,клининговые услуги, сварочные,освещение,водосточная система,герметизация швов,монтажные работы.вплоть до снять кошку с дерева.
Также внутренние работы, малярные, гипсокартонные, плиточные.

Портфолио работ

Список услуг и цен
Гипсокартонные работы
Ремонт ГКЛ
от 150 грн/м2
Поклейка обоев
Последние отзывы
Общий рейтинг пользователя:
1.0
Оценило 1 заказчик
Оставьте свой отзыв о работе специалиста оставить отзыв
  • Все услуги
  • Утепление и ремонт фасадов
Показаны:
Ірина
1.0
Одразу хочу сказати, що замовляла майстра не через цей сайт- мені його порадили знайомі. Я дуже жалію, що взагалі стикнулася з цією людиною. Хочу всіх попередити, щоб з цим майстром не мали справи і не шкодували, як я. Хотіла, щоб мені зробили утеплення, а для цього потрібно було зняти кондиціонер. Майстер запросив свого знайомого для таких робіт. Вийшло так, що вони зламали решітку і деякі деталі впали в середину. Замінювати за свій рахунок не хотіли. + проблема в тому, що таких деталей вже й нема ніде. Майстер щей за виправлення власних помилок хотів додаткову плату. Потім зламали кріплення для москітної сітки і знову ж запросили 400 грн за заміну. Після того, як я почала обурюватись- сказав, що в мені "дуже багато негативу". Як це сприймати? "Ламайстер" натворив справ, а я ще й винна? Завершенням цього всього стало те, що він не хотів віддавати ключі від квартири. Мене переповнюють емоції. Людина дуже безвідповідальна, хамовита і те, що він про себе пише, що є найкращим спеціалістом, як я, на жаль, перевірила- цілковита брехня.
Я розумію, що потрібно було перевіряти майстрів, а не користуватися рекомендацією знайомих. Цей сервіс ні в чому не винний, адже не вони мені його рекомендували. Але я хочу тут розмістити свій відгук, щоб хоч якось вберегти інших.
Час назад вже не вернеш, але може, хоч комусь це допоможе не потрапити в пастку "людини", в якої нічого людяного не залишилось.
14.06.2021, Харьков
Заявка: утеплення і переустановка кондиціонера - замовлення майстра не через Послуги ЮА
Место предоставления услуг
Города Украины
Место предоставления услуг
Города Украины
Харьковская обл.
Харьков