Олександр  Чорноус

Олександр Чорноус

Винница, Винницкая обл.
ПЕРЕЗВОНИТЕ МНЕ

О специалисте

Сьогоденні реалії такі : хочеш економити на електроенергії та опаленні – встановлюй енергозберігаючі ( метало-пластикові ) конструкції . Хочеш комфортних умов існування для себе та своєї родини – встановлюй металопластикові вікна .

Але є певні нюанси які нам з вами як споживачам не пояснюють при встановленні вікон. Мається на увазі – що за метало-пластиковими конструкціями потрібен догляд ( профілактика ), для того щоби вони коректно працювали та виконували свою основну функцію : шумо та тепло ізоляцію. В протилежному випадку вони починають продувати , не закриваються до кінця , запотівають , фурнітура погано працює чи взагалі перестає функціонувати , при звичайному відкриванні може випадати вся створка, доречі , те саме може відбуватися і при відкриванні на провітрювання , або ж взагалі функції провітрювання чи зимового ( мікро ) провітрювання перестають працювати .

В усіх вище перерахованих випадках радо вам допоможу. Я маю досвід в реабілітації метало пластикових вікон та дверей , підтвердженням чому є численні позитивні відгуки клієнтів . Будь яке питання по вікнам - дверям вирішується. Заміна ремонт фурнітури, заміна резини ( ущільнювача ), нові жалюзі або релети , покращення склопакетів з 2 стекол до 3х , встановлення чи заміна підвіконнь , усунення щілей та протягів , дозакривання ручьок і багато чого іншого.

П.С. Звичавйно ж і встановленням нових конструкцій я також займаюся, тобто можна заміряти , прорахувати і встановити.

Портфолио работ

Оставьте свой отзыв о работе специалиста оставить отзыв
Место предоставления услуг
Города Украины
Место предоставления услуг
Города Украины
Винницкая обл.
Винница

Услуги других специалистов