ТОВ

ТОВ "МІЗОЛ"

Буча, Киевская обл.
ПЕРЕЗВОНИТЕ МНЕ

О специалисте

Минимальная стоимость от 1 000 грн

Компанія MIZOL спеціалізується на дистрибуції будівельних матеріалів від провідних світових постачальників, а також на наданні послуг і розробці рішень в галузі цивільного та промислового будівництва.

MIZOL ставить перед собою завдання впроваджувати і доступно показувати споживачам сучасні, ефективні і безпечні рішення і будівельні матеріали, які допоможуть їм реалізувати задумане, зробити це максимально швидко і правильно.

Наші зусилля спрямовані на підтримку доступності та професійної представленості будівельних матеріалів по всій території України, формування ідей для підвищення їх ефективності, надання кращого сервісу і сучасних рішень.

Портфолио работ

Список услуг и цен
Строительство домов и коттеджей
Строительство зданий по технологии ЛСТК
от 500 грн/м2
Строительство каркасно-панельных зданий
от 500 грн/м2
Демонтаж быстровозводимых домов
от 500 грн/м2
Оставьте свой отзыв о работе специалиста оставить отзыв
Место предоставления услуг
Города Украины
Место предоставления услуг
Города Украины
Киевская обл.
Киев, Барышевка, Березань, Белая Церковь, Богуслав, Борисполь, Бородянка, Боярка, Бровары, Буча, Васильков, Вышгород, Вишневое, Володарка, Глеваха, Гостомель, Иванков, Ирпень, Кагарлык, Коцюбинское, Макаров, Мироновка, Обухов, Переяслав-Хмельницкий, Припять, Ржищев, Рокитное, Сквира, Славутич, Тараща, Тетиев, Узин, Украинка, Фастов, Чернобыль, Яготин
Черниговская обл.
Чернигов, Бахмач, Бобровица, Борзна, Варва, Городня, Десна, Ичня, Козелец, Корюковка, Мена, Нежин, Новгород-Северский, Носовка, Прилуки, Седнев, Семеновка, Щорс