Ірина  Саврук

Ірина Саврук

Львов, Львовская обл.
ПЕРЕЗВОНИТЕ МНЕ

О специалисте

Вдосконалити англійську або освоїти з нуля? Без проблем! Цікаві та результативні приватні заняття не залежно від віку та рівня (beginner A1 – advanced C1).
Як ми працюємо?
- Зазвичай 70% заняття проходить в обговоренні цікавих та актуальних тем, використанні нової лексики та граматичних констукцій. Незалежно від того, наскільки великий у вас словниковий багаж, я змушу вас говорити вже на першому занятті.
- Роз’яснення незрозумілих складних граматичних тем «людською» мовою за допомогою порівнянь і асоціацій та довгоочікувана перемога над герундіями, пасивами і трьома колонками неправильних дієслів 
- Засвоєння матеріалу та вдосконалення письма відбувається завдяки виконанню різноманітних вправ з оригінальних англомовних джерел та підручників. Стараюся знайти підхід до кожного учня, тому часто вдаюся до креативу та активно розробляю власні матеріали, закрема тематичні підбірки слів та граматичні головоломки.
- Розвиваємо навички слухання та розробляємо правиьну вимову, обговорюючи переглянуті сучасні відео та аудіоматеріали.
- Я можу працювати лише у дружній та позитивній атмосфері з дійсно мотивованими та енергійними людьми, тому пасивно слухати і куняти на занятті я вам не дам! Оскільки цікавлюся практично всім, тому готова до будь-яких пропозицій, експериментів та цікавих тем.

Додатково:
- Занняття як індивідуально так і в групі (максимум 4 людини)
- Заняття по Skype
- Розмовна англійська, сленги та ідіоми
- Англійська для подорожі
- Ділова англійська(зокрема підготовка до співбесіди та написання резюме)
- Переклад документації( з/на англійську або німецьку)
-       Редагування тексту,граматичне і стилістичне корегування(proofreading, revising)
- Заповнення візових документів
- Допомога при написанні дипломної/курсової роботи
- Написання мотиваційного листа на міжнародні програми обміну та стипендії
Якщо ви хотіли б більше дізнатися про мїй професійний досвід, можете загдянути сюди


Також, якщо ви стараєтеся вчити англійську самостійно, буду рада поділитися своїм досвідом, методами і порадами, які можете почитати на моєму недавно створеному блозі :) Поки там не дуже багато статей, але я стараюся дописувати пости регулярно, як з'являється вільна хвилинка і натхнення:)


Я обожнюю викладання та своїх учнів, тому  невпинно активно працюю над  самовдосконаленням. Я ціную думку кожного мого учня і буду рада будь-яким коментарям/зауваженням ( тут і в LinkedIn), адже саме конструктивна критика мотивує і допомагає вкладати в заняття ще більше зусиль, креативу, анергії!

Оставьте свой отзыв о работе специалиста оставить отзыв
Место предоставления услуг
Города Украины
Место предоставления услуг
Города Украины
Львовская обл.
Львов

Услуги других специалистов