Maria

Maria

Львов, Львовская обл.
ПЕРЕЗВОНИТЕ МНЕ

О специалисте

Освіта: 
Закінчила Львівський національний університет імені Івана Франка, факультет англійська мова та література, окрім того вивчала німецьку мову. 

З радістю допоможу у вивченні англійської. Усі матеріали надаються безкоштовно, вже після першого заняття розробляється індивідуальна програма навчання. Займаюсь з дітьми, а також з тими, хто бажає вчити іноземну для загального розвитку.(Підготовка до ДПА, шкільна програма 10-11 класи, шкільна програма 5-9 класи, молодші класи 1-4,розмовна мова і т.д)

Наявність цікавих джерел навчання: спеціальна література, різноманітні матеріали, використання Cambridge and Oxford підручників. Протягом цього часу допомагаю учням і студентам опанувати не лише шкільну програму, але стараюся урізноманітнювати уроки новими методиками, книжками. З радістю поділюсь своїми знаннями зі всіма, хто прагне до вивчення іноземних мов.

Для більш детальної інформації, термінах і умовах навчання, звертайтесь безпосередньо за допомогою контактів, вказаних в блоці контактної інформації або ж надсилайте повідомлення.

Оставьте свой отзыв о работе специалиста оставить отзыв
Место предоставления услуг
Города Украины
Место предоставления услуг
Города Украины
Львовская обл.
Львов

Услуги других специалистов