Марина Николаевна Джумыга

Марина Николаевна Джумыга

Київ, Київська обл.
ПОДЗВОНІТЬ МЕНІ

Про спеціаліста

Пропоную послуги:
- репетитора з математики для учнів 8-10 класів. Мета занять- розвиток самостійного мислення, вміння аналізувати та знаходити нестандартні способи розв’язку
- репетитора з математики для підготовки до ЗНО. Мета- засвоєння нового чи незрозумілого матеріалу, розвиток логічного та самостійного мислення, і як результат- успішне скадання незалежного тестування. Заняття охоплюють весь необхідний теоретичний матеріал, велика увага приділяється для самостійної роботи учня вдома.
-репетитор з вищої математики для студентів. Мета занять-  підготовка до складання модулів, іспитів.

Тривалість заняття, матеріал та інші моменти обговорюються індивідуально. Все залежить від попереднього рівня підготовки та бажаного результату. Обов’язковим є відповідальне ставлення учня/студента до занять.

Досвід роботи: 4 роки.
Освіта:   КНУ імені Тараса Шевченка, мех.-мат, магістр
Також можливі варіанти з допомогою при розв’язуванні задач з вищої математики, теорії ймовірності, математичної статистики, теорії вибору, дослідження операцій, економетрики та ін..
Мова викладання: українська, російська, англійська



Підготовка до складання іспитів у MBA. Репетитор

Бізнес-освіта набирає обертів в Україні. Кожна програма має свою специфіку, різні способи відбору, дисципліни та способи здачі іспитів. Але всі вони мають спільне – вони передбачають від студентів наявності певної математичної та економічної бази. Саме тому під час вступу та навчання можуть виникнути певні проблеми. Наздогнати певний матеріал, згадати те, що трохи забулося, вивчити незрозуміле – це все можливо і навіть в короткі строки. Все залежить від бажання і дисциплінованості. Я пропоную свою допомогу  у математиці, статистиці, економетриці, теорії вибору, теорії ймовірності, фінансовій математиці, дослідженні операцій, а також можу допомогти з деяким матеріалом по мікро- та макроекономіці. Тривалість, періодичність занять- це все індивідуально.
Мова викладання: українська, російська, англійська
Освіта- КНУ імені Тараса Шевченка, магістр.

Залиште свій відгук про роботу спеціаліста залишити відгук
Місце надання послуг
Міста України
Місце надання послуг
Міста України
Київська обл.
Київ

Послуги інших спеціалістів