Публікації

За останній рік українці почали активніше вивчати іноземні мови. Серед головних причин – вимушений переїзд за кордон, підготовка до релокації чи бажання працювати із іноземними компаніями.

27/03/2023

Минулого року десятки сайтів та програм з вивчення іноземних мов відкрили безкоштовний доступ для українців. Але люди все одно шукають персональних тичерів та вкладають гроші в освіту.

17/03/2023

Після початку повномасштабної війни питання "А навіщо мені англійська мова?" зникло саме по собі. Біженці в Європі змушені щодня вирішувати побутові проблеми, і зробити це без знання англійської практично неможливо.

13/03/2023

Чи є сенс орієнтуватися на тренди в інтер'єрі, якщо вони змінюються щороку? Коли вони збігаються з вашим смаком і можуть зробити квартиру комфортною та функціональною – однозначно так!

27/02/2023

Електрика та вологе приміщення – складне поєднання з погляду безпеки. Тому зазвичай у санвузлах немає жодних точок електрики, крім освітлення.

01/02/2023

Кухня давно перестала бути місцем, де ми просто вживаємо їжу. Це і домашній кінотеатр, і коворкінг, і місце для дружніх зустрічей. Чому б не зважити на всі ці сценарії використання кухні під час ремонту?

01/02/2023

Аварійна ситуація чи плановий ремонт у квартирі – в обох випадках не обійтися без послуг сантехніка. На щастя, сьогодні ви маєте вибір: скористатися послугами майстра з ЖЕКу або викликати приватного фахівця.

26/01/2023

На перших етапах ремонту майже ніхто не приділяє уваги вибору розеток та вимикачів. Здається, набагато важливіше визначитися з меблями, кольором стін та покупкою побутової техніки.

19/01/2023

Ваш будинок постійно сидить без світла, і ви навіть не заглядаєте в графіки відключень? Потрібно змінити дифавтомат? Вирішили встановити багатотарифний лічильник?

29/12/2022