Сергій Миколайович Савулій

Сергій Миколайович Савулій

Тернопіль, Тернопільська обл.
ПОДЗВОНІТЬ МЕНІ

Про спеціаліста

УРОКИ ПО СКАЙПУ ТА ВДОМА. Репетитор з 2007р. Навчався у Тернопільському Національному Економічному Університеті(ТНЕУ). Міжнародні відносини, Україно-Нідерландський факультет з поглибленним вивченням англійської мови. Маю великий досвід живого спілкування з представниками 75 країн: з Європи, Північної Америки, Африки, Близького сходу та Азії (США, Великобританія, Ізраїль, Єгипет, Туреччина, Саудівська Аравія та багато інших країн). Також є досвід електронного переписування з іноземцями з Англії та США. Допоможу всім: початковий, елементарний, середній, просунутий рівень. Вдосконалення високого рівня. Бізнес англійська для роботи. Для виїзду закордон та роботи. Шкільна та університетська програма. Підготовка до ЗНО або ДПА. Підготовка до здавання тесту IELTS (general) та інше. Якщо перший урок вам не сподобається, то урок безкоштовний.
   Маю глибоке розуміння мови та правильну вимову. За останні 11 років допоміг близько 200 особам вдосконалити знання англійської. Зокрема підготував 9 учнів до успішного здавання ЗНО і ДПА. Допомагав вдосконалювати англійську мову для конкретної спеціальності, закордонних відряджень, співбесіди та іншого. Зазвичай уроки індивідуальні, але є також можливість навчатися у групі з двох чи трьох людей. Є досвід навчання по скайпу.
  Гнучкий, індивідуальний підхід до учня. Допомога у шкільному навчанні. Будь-який вік учня. Швидке та якісне вивчення граматики та мовної лексики.
Вивчайте англійську мову легко. Пропоную прогресивні та зрозумілі методи вивчення англійської мови. Зокремо навчаю за допомогою асоціацій. Говоримо англійською мовою на різні теми починаючи з першого уроку. Акцент на розмовній мові. Використовую сучасні ілюстровані підручники Enterprise, Murphy, Граматика (Верба), Граматика (Барановська), Intelligent Business, The Business та інші.
 
 
Здав тести:
  English To Russian Translation Skills Test 5 балів з 5

Навчання по скайпу – 100 грн за 1 годину.

Залиште свій відгук про роботу спеціаліста залишити відгук
Місце надання послуг
Міста України
Місце надання послуг
Міста України
Тернопільська обл.
Тернопіль

Послуги інших спеціалістів