Марія Віталіївна Абрамова

Марія Віталіївна Абрамова

Львов, Львовская обл.
ПЕРЕЗВОНИТЕ МНЕ

О специалисте

2016 року закінчила Одеський національний університет імені І.І.Мечникова, отримала диплом з відзнакою (спеціальність - французька мова та література, ступінь - спеціаліст). Так французька мова з хобі перетворилася на професію. Проте до перекладу тяжію більше, аніж до викладацької діяльності. Навесні 2018 року вийшла друком перша серйозна робота - роман Жуля Верна "Париж двадцятого століття". Надалі займаюся перекладацькою діяльністю, проте відчуваю тугу за викладанням, згадуючи досвід репетирства у студентські роки і згодом.

Переконана в тому, що 80% успіху у вивченні мови залежить від учня: його бажання, мотивації, терплячості. Залюбки допомогла б такій людині вивчити прекрасну фравнцузьку мову або ж поглибити уже набуті знання.

Викладацькою діяльністю вирішила займатися через бежання передати власні знання, навички й методику вивчення іноземної мови тим, хто цього дійсно потребує.

Думаю, що могла б знайти підхід до людей різного віку й хараектеру: я є доволі комунікабельною і дружелюбною людиною:)

В роки навчання мала практику в школі, проте шкілька методика вивчення мови мені не до душі. Мову треба слухати й любити, а не просто повторювати слова за вчителем й виконувати нудні й одноманітні завдання. Більше подобається індивідуальне спілкування з учнем.

Вважаю, що при вивченні мови обов'язково важливо читати/дивитися саме те, що подобається ТОБІ. Якщо, приміром, учень зацікавлений у рибальстві або, скажімо, футболі, - слід дивитися відео на цю тематику, говорити про це. Не думаю, що тексти, які не цікавлять учня, можуть заохотити його до вивчення мови.

Оставьте свой отзыв о работе специалиста оставить отзыв
Место предоставления услуг
Города Украины
Место предоставления услуг
Города Украины
Львовская обл.
Львов

Услуги других специалистов