Артур  Мінаков

Артур Мінаков

Николаев, Львовская обл.
ПЕРЕЗВОНИТЕ МНЕ

О специалисте

Привіт! Я Артур і я викладач англійської мови! І я знаю те відчуття, коли начебто знаєш базову граматику, слова, постійно вчиш тексти та вірші англійською, але розмовляти так і не можеш. В мене це було протягом всього навчання у школі, допоки я не почав шукати все нові і нові методи вивчення мови. Що ви думаєте? Перепробувавши все, що тільки було в Інтернеті я склав для себе ідеальну програму і через два роки я спілкуюся з американцями та знайомими з інших країн, що вільно володіють англійською.

Чому обрати мене?
-Я студент, це означає, що я краще розумію молодих людей, їх захоплення, потреби і знаюся у цікавих підходах до них.
-Я вивчав мову за допомогою YouTube та спілкування з реальними носіями мови, а отже мову, якою розмовляють зараз, а не ту, якою писали підручники для дітей на початку 2000-х.
-В мене немає однієї програми на всіх. Після короткого ознайомлення з новим учнем я складаю індивідуальний план навчання, відповідно до його потреб та побажань і цей план змінюється протягом процесу навчання(якщо та чи інша технологія не підходить, або учень хоче вивчати щось специфічне).
-Ніякого завучування по 20 слів за один раз та нудних вправ з підручників. Почнемо намагатися розмовляти вже з першого заняття. Будемо вивчати лексику за допомогою адекватних відео та серіалів. Розбиратися у молодіжному сленгу та наукових статтях. Спілкуватися англійською кожне заняття та, за бажанням, практикувати мову через месенджер.
-Так, я не отримував освіту викладача в Університеті ім. Сухомлинського - я проходив курс “Наука про навчання” від Педагогічного коледжу Колумбійського університету з американськими викладачами та курси вчителів іноземної мови і Англійської онлайн дистанційно в Університеті Кембріджу.
-Цінова політика. Для мене викладання - це хобі, що приносить дохід, а не заробляння грошей. Також спосіб ділитися своїми знаннями з тими, хто в них зацікавлений, отримувати позитивні емоції від спілкування з учнями та розвивати себе, як професіонала. Тому ціна навчання в мене нижча в два-три рази від того, що пропонують мовні школи у нашому місті і залежить від того, що ви потребуєте.

Чому я викладаю?
Окрім англійської у мене є досвід вивчення трьох іноземних мов(китайської, польської та німецької). Кожна з них потребує своєрідного підходу і вивчалась мною за допомогою різних методів. Після того, як я зрозумів як зламати мовний бар’єр і не боятися робити помилки при розмові з носіями - я починав говорити вже через місяц вивчення мови. В мою щоденну рутину входить приблизно 2-4 години вивчення та практикування мов і з кожним днем з’являються нові способи й інструменти для покращення процесу навчання

Що можна вивчати?
-Проходити той самий курс, що пропонує шкільна програма та робити разом домашку.
-Вчитися вільно та відкрито розмовляти.
-Готуватися до вступу у ВНЗ за кордон. Вивчаючи академічне письмо, наукову лексику та розбираючи спеціальність, яку ви збираєтесь вивчати у майбутньому ВНЗ.
-Навчатися основам перекладацької діяльності.
-Залежно від ваших уподобань можна вивчати Британську англійську або Американську англійську.

Як я пов’язаний з англійською?
В університеті я вивчаю міжнародні відносини та переклад. Англійська мова складає 70% моєї програми. Окрім цього, я регулярно беру участь у молодіжних стажуваннях за кордоном, де навчання проходить англійською мовою.

Щось окрім навчання?
-Консультації з приводу отримання будь-якого роду освіти закордоном(Вища освіта, мовні курси та табори в інших країнах, короткочасні стажування, освітні подорожі).
-Можливість допомоги з перекладом або написанням есе/документів на англійській.
-Консультації в будь-який час з різних питань.
-Організації цікавого дозвілля, за бажанням.

Навчаємося в будь-яку годину доби та день тижня. Ціна уроку 50-100 грн. за годину, та знижки при оплаті за цілий місяць, або декількох годин в один день.

Але всі переваги дізнаються тільки ті, хто зв’яжеться зі мною!

Хочете почати розмовляти англійською вже сьогодні? Пишіть мені та бронюйте пробний урок!

Оставьте свой отзыв о работе специалиста оставить отзыв
Место предоставления услуг
Города Украины
Место предоставления услуг
Города Украины
Львовская обл.
Николаев

Услуги других специалистов