Роман  Володимирович

Роман Володимирович

Львів, Львівська обл.
ПОДЗВОНІТЬ МЕНІ

Про спеціаліста

Вітаю в моєму профілі!

Якщо Ви бажаєте вивчити іноземну мову - я саме та людина, котра допоможе досягнути мети швидше!

Про себе:
Магістр філології, власник сертифікату Cambridge Advanced English, практикуючий вчитель у гімназії з поглибленим вивченням мов; люблю самовдосконалюватись та нестандартно підходити до навчання.

Про навчання:
Заняття проходять в центрі міста в затишному офісному приміщенні, де Вам буде комфортно; повністю забезпечую усіх своїх слухачів навчальними матеріалами!

Про послуги:

1) Підготовка до ЗНО 2019.
Розробляється ефективна програма, яка дає максимальний результат. Тривалість курсу налічує більше 100 годин. Практикую щомісячні семінари, які допомагають краще зрозуміти структуру самого тесту та морально підготуватись до його здачі. Оплата відбувається помісячно!

2) Індивідуальні заняття (зі слухачами старше 15 років).
Кожен має різні потреби у вивченні іноземної мови, а я знаю як дати вам лише необхідні знання! Разом ми узгоджуємо програму навчання і ви можете самостійно відслідковувати свій прогрес. Звичайно, що заняття проводяться англійською мовою, приділяється велика увага розумінню та використанню мови в усному мовленні. Включаю велику кількість власних інтерактивних розробок в курс. Окрім того, завжди готовий відповісти на ваші запитання чи ще раз щось пояснити за допомогою месенджерів чи соціальних мереж!

3) Корпоративне навчання.
НІЯКОГО тупого слідування підручнику! Лише корисний матеріал, який даватиме працівникам впевненість та допомагатиме перетворити англійську з чогось тяжкого і заплутаного до практичного і повсякденного інструменту для ведення бізнесу. Заняття проходять в офісі компанії, розподіл слухачів на групи згідно з роллю в компанії/рівнем знань.

4) Онлайн-курси.
Не вистачає часу на відвідування занять? Не проблема! Є готовий відео-курс, який допоможе вам краще зрозуміти англійську мову і покращити свої знання! Приємний бонус - постійна онлайн-підтримка! За детальною інформацією звертайтесь по телефону!

Приємного дня!

Залиште свій відгук про роботу спеціаліста залишити відгук
Місце надання послуг
Міста України
Місце надання послуг
Міста України
Львівська обл.
Львів

Послуги інших спеціалістів