Маркіян Романович Харчук

Маркіян Романович Харчук

Львів, Львівська обл.
ПОДЗВОНІТЬ МЕНІ

Про спеціаліста

Залишилося 3 місця на курс ЗНО2020
Працюю на перспективу: гарантія не тільки хорошого результату на ЗНО, а й подальше розуміння математики, що допоможе уникнути проблем при навчанні в університеті.
Творчий підхід, неординарні завдання, глибина знань — звертайтеся.


Процес підготовки дитини до ЗНО, ДПА або екзаменів з математики у батьків асоціюється з великою кількістю нервів, стресом у дитини, недоспаними ночами та іншим. Очевидно, що математика- один з найтяжчих предметів для здачі, саме з ним більшість учнів мають труднощі, а батьки, в свою чергу, самостійно пояснити не можуть, через складність матеріалу. Завдяки своєму досвіду та розробленій підготовці до будь-якого з цих типів екзамену, допоможу вашій дитині уникнути переживань, пов'язаних зі здачею математики. Після підготовки до ЗНО, мої учні впевнено і без переживань приходять на оцінювання  з математики і здають його на високий, достойний бал.
Якщо ви бажаєте, щоб ваша дитина, принаймні з математики, забула про турботи, пов'язані з ЗНО, не втрачайте час, звертайтеся, я з радістю все вам розкажу, покажу і допоможу.  

Кілька слів про мене:
Здобув три вищі освіти, випускник Механіко-математичного факультету, проходив 4 практики, а також працював вчителем у Львівських школах.
Третю вищу освіту здобув за кордоном( в двох університетах Польщі і Португалії), там ж також набував практичні навички роботи з іноземними студентами.
Одним з перших впровадив методи інтерактивного  віртуального навчання( віртуальна дошка, електронний клас і тд), а також стараюся застосовувати ігрові форми на своїх заняттях( ігри на розвиток пам'яті, мислення, уваги, настільні ігри, походи в квест кімнати)
Чому слід вибрати саме мене:
На відміну від одної групи репетиторів, я не пишу що успішно закінчив математичний факультет, адже знати математику і пояснювати математику - це різні речі. За мене говорять високі результати моїх учнів і велика кількість позитивних відгуків. Роблю акцент на спрощення матеріалу, використовую асоціації, вчу дітей розуміти, а не вчити напам'ять. Приходьте на перше заняття, і зрозумієте, про що я говорю :)
Також на відміну від "заслужених" професорів, я застосовую індивідуальний підхід, постійно актуалізую свої знання, з огляду на вимоги програми до ЗНО, стараюся стати старшим товаришем своїм учням, завжди доступний якщо виникають труднощі. Але найважливішим фактором є те, що я здавав ЗНО, а отже знаю всі "підводні" течії цього тесту, починаючи від підготовки і закінчуючи специфікою під час проходження цього тесту.
Дорогі батьки і учні, задайте питання собі, чи варто готуватися у людини до тесту, який вона навіть не проходила? Адже більшість викладачів і професорів поняття не мають як виглядає проходження тесту. Я ж стараюся не тільки навчити математики, а й психологічно підготувати до ЗНО, адже це- хвилювання і нерви дуже часто призводять до неуважності і як наслідок до втрати важливих балів.
На закінчення, я стараюся змотивувати учнів попробувати свої сили за кордоном, адже там вони зможуть познайомитися не тільки з кращим рівнем освіти, але й призвичаїтися до іншого способу життя, стати самостійними, усвідомити і увібрати європейські цінності, і в майбутньому змінити свою країну в кращу сторону.
МОЇ МОЖЛИВОСТІ:
0. Термінова допомога студентам з модулями, заліками та екзаменами з вищої математики( матриці, вектори, границі, похідні, інтеграли) та інше
1.Підготовка до здачі ЗНО практично з нуля. Знаю стратегії як успішно здати ЗНО
2.Допомога у підготовці до ДПА, контрольних робіт, модулів та самостійних робіт.
3. Підвищення загального рівня з математики, якщо дитина не може в школі проявити себе і потребує особливого підходу
4. Короткострокова допомога при вступі чи будь-чому пов'язаному з математикою.
5. Пояснення і розв'язання домашнього завдання, щоб дитина розуміла,
6. Допомога студентам з вищої математики,виконання індивідуальних робіт
МОЇ ПЕРЕВАГИ:
1.Зручне розташування місця проведення занять (центр Львова, зручна транспортна розв'язка,добиратися з будь якого куточка міста не більше 20 хв.). Простора світла кімната, забезпечую чаєм, кавою, їжею(фрукти і печиво), щоб дитина змогла відновити сили і перекусити( що важливо, особливо після школи)
2.Індивідуальний підхід.
3.Великий досвід роботи з різними рівнями знань
4.Гнучкий графік, який Вам буде підходити якнайкраще.
5.Помітні результати через короткий проміжок часу.
6. Високий рівень знань та вміння передавати їх.
7. Десятки вдячних батьків і дітей, які зекономили гроші і вступили на бюджет або відправили дітей за кордон по моїх рекомендаціях.

Залиште свій відгук про роботу спеціаліста залишити відгук
Місце надання послуг
Міста України
Місце надання послуг
Міста України
Львівська обл.
Львів

Послуги інших спеціалістів