Юля  Годлевская

Юля Годлевская

Київ, Київська обл.
ПОДЗВОНІТЬ МЕНІ

Про спеціаліста

Підвіщення успішності учнів 1 - 8 классів (150 грн./60 хв.) Стійкий результат, заснований на розвитку асоціативної пам'яті та образного мислення, стрімкий набір словникового запасу завдяки мнемотехниці, комп'ютерна грамота. Всі граматичні пояснення записую вайбером, щоб можна було повторити пройдений матеріал, так як з досвіду знаю, що мало хто запам'ятовує з першого разу. ВИКЛАДАННЯ українською та російською.

ШВИДКА ПІДГОТОВКА до ДПА, ЗНО, граматичний розбір та переклад екзаменаційних тестів, АУДІЮВАННЯ. В допомогу - мої відеоуроки у You Tube (доступ за посиланням). Ролики можна переглядати багато разів, що сприяє більш якісному засвоєнню матеріалу учневі будь-якого рівня з відповідною швидкістю. Завдяки граматичним ролікам та відпрацьованої перевірки, учні можуть освоїти складний матеріал, який вивчають на протязі років у школі, наприклад, часи, за 5 - 10 уроків. Закріплення вивченого за допомогою практичних вправ на всі необхідні теми.

ЗНО, ДПА (Skype, Viber) : 200 грн./ 60 хв., 300 грн. /90 хв. 1 раз на тиждень або 1 раз на 2 тижня, залежить від вашого бажання. Після Нового року набір учнів, як правило, закінчується.

З досвіду "РОЛИКОВА" СИСТЕМА ДАЄ НЕПОРІВНЯННО КРАЩІ РЕЗУЛЬТАТИ ТА СУТТЄВО ЕКОНОМИТЬ ВАШІ ГРОШІ

ЗАНЯТТЯ ЗА ДОПОМОГОЮ ІНТЕРНЕТ НЕ ВПЛИВАЮТЬ НА ЯКІСТЬ, ЗБЕРЕЖЕМО ЧАС ОДИН ОДНОГО!

Мнемотехніка - методика, яка дозволяє запам'ятовувати великі обсяги інформації при мінімальних витратах. Запам'ятовування не механічне, короткочасне, а образне, творче.
Особливо добре для дітей, в середньому запам'ятовуваність 50 - 90% з першого разу від 10 до 30 слів за урок і надовго. Дитина може запам'ятати і більше, але слова потрібно ще утримати в пам'яті, так що 10 -20 слів - це оптимальний варіант.

Залиште свій відгук про роботу спеціаліста залишити відгук
Місце надання послуг
Міста України
Місце надання послуг
Міста України
Київська обл.
Київ

Послуги інших спеціалістів