Лідія Борисівна Линник

Лідія Борисівна Линник

Киев, Киевская обл.
ПЕРЕЗВОНИТЕ МНЕ

О специалисте

Знання іноземних мов - знахідка, що стане у нагоді кожному.
Світ не стоїть на місці, а разом з ним і ми, люди, не повинні від нього відставати, всебічно розвиватися, удосконалювати себе, свої знання. Тому пропоную Вам послугу репетитора КИТАЙСЬКОЇ та/або АНГЛІЙСЬКОЇ мови.

Якщо ви вмотивований учень(-иця) і дійсно цікавитесь вищезазначеними мовами та прагнете бути обізнаними в них, тоді Вам до мене.

На заняттях я торкаюся усіх аспектів обраної Вами мови: говоріння, аудіювання, письмо, читання; граматика, лексика, вимова.

Застосовую різноманітні методики викладання, залежно від учня (автентичні навчальні матеріали, підручники іноземних видавництв, аудіо, актуальні відео та новини, цікаві серіали та веселі мультики, з розробленими до них вправами, котрі спрямовані на засвоєння і відпрацювання граматики та лексики, розуміння усного та писемного мовлення і, звісно, удосконалення Ваших іноземно-комунікативних навичок).

Допоможу не лише знати правила цих мов, але й розуміти і використовувати їх у повсякденному житті, на роботі, в школі, чи просто задля розширення власного кругозору, інтелектуального розвитку - залежно від того, для чого іноземна мова Вам потрібна.

Готую до ЗНО, ДПА (англійська мова), HSK (1, 2, 3 рівень). Допомагаю з домашнім завданням.

Знаходжу індивідуальний підхід до кожного студента.

Освіта:

2011-2015 БНАУ, факультет лінгвістики. Бакалавр, перекладач з англійської мови.
2015-2017 КНУ ім. Тараса Шевченка, інститут філології. Магістр, китайська філологія та переклад.

Оставьте свой отзыв о работе специалиста оставить отзыв
Место предоставления услуг
Города Украины
Место предоставления услуг
Города Украины
Киевская обл.
Киев

Услуги других специалистов