Лідія Борисівна Линник

Лідія Борисівна Линник

Київ, Київська обл.
ПОДЗВОНІТЬ МЕНІ

Про спеціаліста

Знання іноземних мов - знахідка, що стане у нагоді кожному.
Світ не стоїть на місці, а разом з ним і ми, люди, не повинні від нього відставати, всебічно розвиватися, удосконалювати себе, свої знання. Тому пропоную Вам послугу репетитора КИТАЙСЬКОЇ та/або АНГЛІЙСЬКОЇ мови.

Якщо ви вмотивований учень(-иця) і дійсно цікавитесь вищезазначеними мовами та прагнете бути обізнаними в них, тоді Вам до мене.

На заняттях я торкаюся усіх аспектів обраної Вами мови: говоріння, аудіювання, письмо, читання; граматика, лексика, вимова.

Застосовую різноманітні методики викладання, залежно від учня (автентичні навчальні матеріали, підручники іноземних видавництв, аудіо, актуальні відео та новини, цікаві серіали та веселі мультики, з розробленими до них вправами, котрі спрямовані на засвоєння і відпрацювання граматики та лексики, розуміння усного та писемного мовлення і, звісно, удосконалення Ваших іноземно-комунікативних навичок).

Допоможу не лише знати правила цих мов, але й розуміти і використовувати їх у повсякденному житті, на роботі, в школі, чи просто задля розширення власного кругозору, інтелектуального розвитку - залежно від того, для чого іноземна мова Вам потрібна.

Готую до ЗНО, ДПА (англійська мова), HSK (1, 2, 3 рівень). Допомагаю з домашнім завданням.

Знаходжу індивідуальний підхід до кожного студента.

Освіта:

2011-2015 БНАУ, факультет лінгвістики. Бакалавр, перекладач з англійської мови.
2015-2017 КНУ ім. Тараса Шевченка, інститут філології. Магістр, китайська філологія та переклад.

Залиште свій відгук про роботу спеціаліста залишити відгук
Місце надання послуг
Міста України
Місце надання послуг
Міста України
Київська обл.
Київ

Послуги інших спеціалістів