Тетяна Борисівна Басіста

Тетяна Борисівна Басіста

Хмельницкий, Хмельницкая обл.
ПЕРЕЗВОНИТЕ МНЕ

О специалисте

Якісна та інтенсивна підготовка до ЗНО з англійської, пояснення граматики, практика розмовної мови. Підготовка до виїзду за кордон, в тому числі, до "Work and Travel USA".Найбільше часу на занятті займає говоріння та слухання, з першого заняття учень повинен вчитись говорити хоча б простими реченнями та розуміти вимову носіїв мови. Діти (в тому числі, учні молодшої школи) ВСІ говорять реченнями, а не окремими словами чи словосполученнями.

Звертаю осоливу увагу на:
1) розуміння граматики; правила не вчимо; учень повинен вміти пояснити часи та конструкції і використати їх у своїх власних реченнях при розмові.
2) тренування навичок слухання за допомогою навчальних та оригінальних діалогів носіїв мови, пісень, серіалів та іншого виду аудіювань.
3) Говоріння з правильною вимовою цілими реченнями або фразами.

Освіта: Закінчила магістратуру з червоним дипломом, спец. "Філологія. Англійська мова і література", викладач англійської мови.

Сертифікати:
- in Recognition of Completion of English Language Dynamics Course, received 23rd of June, 2011 “Michael Gott International”
- of English Language Proficiency, received 10/06/2009, Lingual Institute, 1420 Walnut Street, Philadelphia, Pennsylvania, USA.

Оставьте свой отзыв о работе специалиста оставить отзыв
Место предоставления услуг
Города Украины
Место предоставления услуг
Города Украины
Хмельницкая обл.
Хмельницкий

Услуги других специалистов