Тетяна Борисівна Басіста

Тетяна Борисівна Басіста

Хмельницький, Хмельницька обл.
ПОДЗВОНІТЬ МЕНІ

Про спеціаліста

Якісна та інтенсивна підготовка до ЗНО з англійської, пояснення граматики, практика розмовної мови. Підготовка до виїзду за кордон, в тому числі, до "Work and Travel USA".Найбільше часу на занятті займає говоріння та слухання, з першого заняття учень повинен вчитись говорити хоча б простими реченнями та розуміти вимову носіїв мови. Діти (в тому числі, учні молодшої школи) ВСІ говорять реченнями, а не окремими словами чи словосполученнями.

Звертаю осоливу увагу на:
1) розуміння граматики; правила не вчимо; учень повинен вміти пояснити часи та конструкції і використати їх у своїх власних реченнях при розмові.
2) тренування навичок слухання за допомогою навчальних та оригінальних діалогів носіїв мови, пісень, серіалів та іншого виду аудіювань.
3) Говоріння з правильною вимовою цілими реченнями або фразами.

Освіта: Закінчила магістратуру з червоним дипломом, спец. "Філологія. Англійська мова і література", викладач англійської мови.

Сертифікати:
- in Recognition of Completion of English Language Dynamics Course, received 23rd of June, 2011 “Michael Gott International”
- of English Language Proficiency, received 10/06/2009, Lingual Institute, 1420 Walnut Street, Philadelphia, Pennsylvania, USA.

Залиште свій відгук про роботу спеціаліста залишити відгук
Місце надання послуг
Міста України
Місце надання послуг
Міста України
Хмельницька обл.
Хмельницький

Послуги інших спеціалістів