Вадим Геннадійович Швед

Вадим Геннадійович Швед

Киев, Киевская обл.
ПЕРЕЗВОНИТЕ МНЕ

О специалисте

У 2016 здав ЗНО з хімії на 200 балів, двічі учасник Всеукраїнської олімпіади з хімії (2014, 2015 років), з 8 по 11 клас навчання в Херсонському обласному ліцеї займав призові місця на обласних олімпіадах з хімії (три перших місця, одне третє), біології (дві третіх) та географії (одна третя).

Працював за фахом в лабораторії синтезу органічних сполук підприємства ТОВ НВП "Єнамін" (Укроргсинтез) та в Інституті органічної хімії НАНУ

Був членом журі на обласній олімпіаді з хімії у 2018 році у м. Херсон. Проводив тренінги з викладачами хімії по методиці викладання предмету.

Готував дітей на обласний етап олімпіади з хімії.

Люблю викладати, хотілося б отримати більше практики і навиком роботи з дітьми, люблю багато розповідати і наводити різні наукові приклади.

У ліцейські роки постійно допомагав проводити уроки з хімії і займався з бажаючими учнями в якості підготовки до ЗНО з хімії.

Играю на фортепиано, импровизирую. Предпочитаю джазовую музыку. Могу оказать базовые уроки игры на инструменте, показать основную технику, дать старт для самостоятельного начала.

Оставьте свой отзыв о работе специалиста оставить отзыв
Место предоставления услуг
Города Украины
Место предоставления услуг
Города Украины
Киевская обл.
Киев

Услуги других специалистов