Вадим Геннадійович Швед

Вадим Геннадійович Швед

Київ, Київська обл.
ПОДЗВОНІТЬ МЕНІ

Про спеціаліста

У 2016 здав ЗНО з хімії на 200 балів, двічі учасник Всеукраїнської олімпіади з хімії (2014, 2015 років), з 8 по 11 клас навчання в Херсонському обласному ліцеї займав призові місця на обласних олімпіадах з хімії (три перших місця, одне третє), біології (дві третіх) та географії (одна третя).

Працював за фахом в лабораторії синтезу органічних сполук підприємства ТОВ НВП "Єнамін" (Укроргсинтез) та в Інституті органічної хімії НАНУ

Був членом журі на обласній олімпіаді з хімії у 2018 році у м. Херсон. Проводив тренінги з викладачами хімії по методиці викладання предмету.

Готував дітей на обласний етап олімпіади з хімії.

Люблю викладати, хотілося б отримати більше практики і навиком роботи з дітьми, люблю багато розповідати і наводити різні наукові приклади.

У ліцейські роки постійно допомагав проводити уроки з хімії і займався з бажаючими учнями в якості підготовки до ЗНО з хімії.

Играю на фортепиано, импровизирую. Предпочитаю джазовую музыку. Могу оказать базовые уроки игры на инструменте, показать основную технику, дать старт для самостоятельного начала.

Залиште свій відгук про роботу спеціаліста залишити відгук
Місце надання послуг
Міста України
Місце надання послуг
Міста України
Київська обл.
Київ

Послуги інших спеціалістів