Віра  Ананіївна

Віра Ананіївна

Днепр, Днепропетровская обл.
ПЕРЕЗВОНИТЕ МНЕ

О специалисте

Репетитор з великим досвідом роботи пропонує курс підготовки до ЗНО в індивідуальному та груповому режимі. Навчальна програма укладається відповідно до програм, що затверджуються Українським центром оцінювання якості освіти і навіть дещо розширена й поглиблена. Авторський курс підготовки до ЗНО дозволить абітурієнту за короткий проміжок часу оволодіти якомога більшою кількістю питань, опанування матеріалу розробленого курсу допоможе Вам успішно скласти ЗНО з української мови та літератури.

Одна з основних переваг курсу - безперервне плідне спілкування з слухачами, двосторонній зв`язок «слухач – викладач». Перед початком курсу проводиться «пробне» тестування і визначається початковий рівень знань абітурієнта, відповідно до чого формуються навчальні групи. Така методика дозволяє коригувати навчальний план відповідно до тих проблем і питань, що цікавитимуть саме Вас.

Практикується постійний контроль у вигляді різнорівневих тестів у форматі ЗНО. Курс включає в себе пояснення процедури, режиму, правил виконання тестових завдань, умов оформлення робіт, демонстрування алгоритмів виконання завдання, виконання тренувальних завдань. Під час занять учні навчаються виконувати завдання не лише правильно, але й швидко, щоб максимально наблизити їх до умов, у яких випускники працюватимуть під час зовнішнього оцінювання.

Підготовка до ЗНО здійснюється на основі блокового навчання, учні забезпечуються усіма необхідними матеріалами та посібниками.

Оставьте свой отзыв о работе специалиста оставить отзыв
Место предоставления услуг
Города Украины
Место предоставления услуг
Города Украины
Днепропетровская обл.
Днепр

Услуги других специалистов