Віра  Ананіївна

Віра Ананіївна

Дніпро, Дніпропетровська обл.
ПОДЗВОНІТЬ МЕНІ

Про спеціаліста

Репетитор з великим досвідом роботи пропонує курс підготовки до ЗНО в індивідуальному та груповому режимі. Навчальна програма укладається відповідно до програм, що затверджуються Українським центром оцінювання якості освіти і навіть дещо розширена й поглиблена. Авторський курс підготовки до ЗНО дозволить абітурієнту за короткий проміжок часу оволодіти якомога більшою кількістю питань, опанування матеріалу розробленого курсу допоможе Вам успішно скласти ЗНО з української мови та літератури.

Одна з основних переваг курсу - безперервне плідне спілкування з слухачами, двосторонній зв`язок «слухач – викладач». Перед початком курсу проводиться «пробне» тестування і визначається початковий рівень знань абітурієнта, відповідно до чого формуються навчальні групи. Така методика дозволяє коригувати навчальний план відповідно до тих проблем і питань, що цікавитимуть саме Вас.

Практикується постійний контроль у вигляді різнорівневих тестів у форматі ЗНО. Курс включає в себе пояснення процедури, режиму, правил виконання тестових завдань, умов оформлення робіт, демонстрування алгоритмів виконання завдання, виконання тренувальних завдань. Під час занять учні навчаються виконувати завдання не лише правильно, але й швидко, щоб максимально наблизити їх до умов, у яких випускники працюватимуть під час зовнішнього оцінювання.

Підготовка до ЗНО здійснюється на основі блокового навчання, учні забезпечуються усіма необхідними матеріалами та посібниками.

Залиште свій відгук про роботу спеціаліста залишити відгук
Місце надання послуг
Міста України
Місце надання послуг
Міста України
Дніпропетровська обл.
Дніпро

Послуги інших спеціалістів