Юлія  Захаренко

Юлія Захаренко

Хмельницкий, Хмельницкая обл.
ПЕРЕЗВОНИТЕ МНЕ

О специалисте

З «ZAKHARENKO studio» ви завжди будете виглядати неперевершено!
!
!
Юлія Захаренко — не лише талановитий майстер!
Вона професійний викладач, що проводить курси з перманентного макіяжу та нарощування вій, чемпіон світу 2019 з нарощування вії, багаторазовий призер та суддя міжнародних та всеукраїнських чемпіонатів, лауреат премії Успішна жінка країни!
!
!
Послуги «ZAKHARENKO studio»: перманентний макіяж брів в різних техніках; пудрове напилення губ; татуаж стрілки; міжвійка; стрілка з розтушовкою; нарощування вій.
Переваги: для вас надаватиме послуги талановитий та досвідчений майстер перманентного макіяжу та нарощування вій з багаторічним досвідом роботи; використовуються стерильні та перевірені матеріали преміум класу; гарантія того, що ви залишитесь задоволені результатом; індивідуальний підхід до кожного клієнта.
Також проводяться курси з нарощування вій та перманентного макіяжу.
Навчання проводиться, як для діючих майстрів у виглядів курсів з підвищення кваліфікації, так і базові курси для новачків без досвіду.
У «ZAKHARENKO studio» ви зможете не тільки створити ефектний образ, що супроводжуватиме вас у повсякденному житті навіть без звичайного макіяжу, а й навчитись створювати красу для інших.
Програма курсів «ZAKHARENKO studio» включає: необхідні теоретичні знання для проведення процедури нарощування вій та здійснення перманентного макіяжу; правильну постановку руки майстра на манекені; практичні заняття, де ви зможете здобути належний досвід та удосконалити здобуті навички на практиці.
«ZAKHARENKO studio» ми допоможемо вам завжди виглядати ефектно.
Читать всё

Список услуг и цен
Татуаж губ
Татуаж губ
от 2 000 грн/услуга
Татуаж контура губ
от 1 500 грн/услуга
Оставьте свой отзыв о работе специалиста оставить отзыв
Место предоставления услуг
Города Украины
Место предоставления услуг
Города Украины
Хмельницкая обл.
Хмельницкий

Услуги других специалистов