Юлія  Захаренко

Юлія Захаренко

Хмельницький, Хмельницька обл.
ПОДЗВОНІТЬ МЕНІ

Про спеціаліста

З «ZAKHARENKO studio» ви завжди будете виглядати неперевершено!
!
!
Юлія Захаренко — не лише талановитий майстер!
Вона професійний викладач, що проводить курси з перманентного макіяжу та нарощування вій, чемпіон світу 2019 з нарощування вії, багаторазовий призер та суддя міжнародних та всеукраїнських чемпіонатів, лауреат премії Успішна жінка країни!
!
!
Послуги «ZAKHARENKO studio»: перманентний макіяж брів в різних техніках; пудрове напилення губ; татуаж стрілки; міжвійка; стрілка з розтушовкою; нарощування вій.
Переваги: для вас надаватиме послуги талановитий та досвідчений майстер перманентного макіяжу та нарощування вій з багаторічним досвідом роботи; використовуються стерильні та перевірені матеріали преміум класу; гарантія того, що ви залишитесь задоволені результатом; індивідуальний підхід до кожного клієнта.
Також проводяться курси з нарощування вій та перманентного макіяжу.
Навчання проводиться, як для діючих майстрів у виглядів курсів з підвищення кваліфікації, так і базові курси для новачків без досвіду.
У «ZAKHARENKO studio» ви зможете не тільки створити ефектний образ, що супроводжуватиме вас у повсякденному житті навіть без звичайного макіяжу, а й навчитись створювати красу для інших.
Програма курсів «ZAKHARENKO studio» включає: необхідні теоретичні знання для проведення процедури нарощування вій та здійснення перманентного макіяжу; правильну постановку руки майстра на манекені; практичні заняття, де ви зможете здобути належний досвід та удосконалити здобуті навички на практиці.
«ZAKHARENKO studio» ми допоможемо вам завжди виглядати ефектно.
Читать всё

Перелік послуг та цін
Татуаж губ
Татуаж губ
від 2 000 грн/послуга
Татуаж контуру губ
від 1 500 грн/послуга
Залиште свій відгук про роботу спеціаліста залишити відгук
Місце надання послуг
Міста України
Місце надання послуг
Міста України
Хмельницька обл.
Хмельницький

Послуги інших спеціалістів