Олексій  Майстер

Олексій Майстер

Ужгород, Закарпатская обл.
ПЕРЕЗВОНИТЕ МНЕ

О специалисте

Ефективна робота каміна, котла або дров'яної печі безпосередньо залежить від стану димоходу, його справності і чистоти. Димохід – це складна інженерно-технічна споруда, яка потребує постійної уваги та догляду. Сажа, що осідає на стінках димоходу, поступово звужує його просвіт і перешкоджає вільному проходженню диму. Крім того, товстий наліт сажі не дає стінкам димоходу добре прогріватися, а це призводить до зниження тяги, проникненню диму в приміщення і зниженню коефіцієнта корисної дії каміна.
Прочищення димоходів здійснюється за допомогою спеціального обладнання,а саме нейлонова щітка діаметром 50 см, нейлонові ручки по 1 м завдовжки кожна, дриль з регулюванням кількості обертів, а також потужний будівельний пилосос. Гнучка структура щітки і ручок дозволяє чистити димохід будь-якого діаметру (від 8 см до 50 см) і будь-якого перерізу (круглий, квадратний, овальний). Нейлон не пошкоджує стінки димоходу (особливо це важливо для димоходів з нержавійки), що позитивно впливає на термін служби димоходу. Гнучкі ручки дозволяють долати повороти 45 і 90 градусів. Чистка зазвичай проводиться знизу вгору через ревізійний люк або безпосередньо через опалювальний пристрій.
Прочитску димоходу слід проводити щонайменше 1 раз в році, а огляд каналу на наявність сажових відкладень 3-4 рази за опалювальний сезон. Бережіть себе і своє житло.
Звертайтеся буду радий допомогти. Працюю по цілій області.

Оставьте свой отзыв о работе специалиста оставить отзыв
Место предоставления услуг
Города Украины
Место предоставления услуг
Города Украины
Закарпатская обл.
Ужгород

Услуги других специалистов