Олексій  Майстер

Олексій Майстер

Ужгород, Закарпатська обл.
ПОДЗВОНІТЬ МЕНІ

Про спеціаліста

Ефективна робота каміна, котла або дров'яної печі безпосередньо залежить від стану димоходу, його справності і чистоти. Димохід – це складна інженерно-технічна споруда, яка потребує постійної уваги та догляду. Сажа, що осідає на стінках димоходу, поступово звужує його просвіт і перешкоджає вільному проходженню диму. Крім того, товстий наліт сажі не дає стінкам димоходу добре прогріватися, а це призводить до зниження тяги, проникненню диму в приміщення і зниженню коефіцієнта корисної дії каміна.
Прочищення димоходів здійснюється за допомогою спеціального обладнання,а саме нейлонова щітка діаметром 50 см, нейлонові ручки по 1 м завдовжки кожна, дриль з регулюванням кількості обертів, а також потужний будівельний пилосос. Гнучка структура щітки і ручок дозволяє чистити димохід будь-якого діаметру (від 8 см до 50 см) і будь-якого перерізу (круглий, квадратний, овальний). Нейлон не пошкоджує стінки димоходу (особливо це важливо для димоходів з нержавійки), що позитивно впливає на термін служби димоходу. Гнучкі ручки дозволяють долати повороти 45 і 90 градусів. Чистка зазвичай проводиться знизу вгору через ревізійний люк або безпосередньо через опалювальний пристрій.
Прочитску димоходу слід проводити щонайменше 1 раз в році, а огляд каналу на наявність сажових відкладень 3-4 рази за опалювальний сезон. Бережіть себе і своє житло.
Звертайтеся буду радий допомогти. Працюю по цілій області.

Залиште свій відгук про роботу спеціаліста залишити відгук
Місце надання послуг
Міста України
Місце надання послуг
Міста України
Закарпатська обл.
Ужгород

Послуги інших спеціалістів