Надія Володимирівна Гнітій

Надія Володимирівна Гнітій

Полтава, Полтавська обл.
ПОДЗВОНІТЬ МЕНІ

Про спеціаліста

2005-2006рр. - опрацювала навчальні курси з менеджменту в освіті на базі
ПДПУ ім. В.Г. Короленка, пройшла управлінську практику і рекомендована до зарахування у резерв керівних кадрів загального-освітнього навчального закладу.
2012р. - закінчила курси «Центру тренінгових технологій» . Виконала випускову роботу на тему: «Організація дистанційного навчання з циклу дисциплін фундаментальної і природничо-наукової та загальноекономічної підготовки».
2012 р. – пройшла стажування по підвищенню кваліфікації на кафедрі хімії та методики викладання хімії ПНПУ ім. В.Г. Короленка
2006-2014 рр. керівник студентського наукового гуртка «Радикал».
2008-2014 рр. керівник проблемної групи «Органічне землеробство».
2008 р.- співавтор монографії «Організація проектно-дослідницької діяльності з хімічних дисциплін у загальноосвітніх та вищих навчальних закладах»
2010 р.- голова оргкомітету та головний модератор регіонального круглого столу «Якість та безпека товарів народного споживання» за участю студентів та викладачів.
2011 р. - голова оргкомітету та головний модератор регіонального міжвузівського круглого столу «Якість та безпека товарів народного споживання» за участю студентів та викладачів
2012 р. – головний модератор регіонального семінару-тренінгу «Якість та безпека товарів народного споживання»
2013 р. - головний організатор та модератор регіонального науково-практичного семінару «Якість та безпека товарів народного споживання» за участю К. Грубича, автора програми «Знак Якості», телеканал «Інтер»
2006-2014 рр. – член авторського колективу по роботі над науково-дослідною темою „Екологічні аспекти дослідження якості товарів народного споживання”.
Тема наукових інтересів та дисертаційного дослідження « Індивідуалізація навчання хімії засобами проектної технології у ВНЗ», «Експертиза якості товарів народного споживання».
Дисципліни, що викладаю: « Хімічний аналіз сировини та матеріалів», «Харчова хімія», «Хімія та методи дослідження сировини та матеріалів», «Товарознавство. Методи дослідження сировини та матеріалів», «Фізична та колоїдна хімія», «Органічна хімія», «Аналітична хімія».
Автор більш ніж 40 наукових статей, 12 науково-методичних комплексів та методичних розробок, співавтор монографії.

Залиште свій відгук про роботу спеціаліста залишити відгук
Місце надання послуг
Міста України
Місце надання послуг
Міста України
Полтавська обл.
Полтава

Послуги інших спеціалістів