Христина Ростиславівна Орнат

Христина Ростиславівна Орнат

Львів, Львівська обл.
ПОДЗВОНІТЬ МЕНІ

Про спеціаліста

Після завершення навчання в ЛНУ ім.І.Франка на кафедрі англійської філології я не зупинилась на здобутті кваліфікаційного рівня в Україні і на даний момент я проходжу курс для викладачів TESOL. TESOL це міжнародний стандарт сертифікації для вчителів англійської мови, сертифікат якого є ліцензією на право викладання англійської мови у 82 країнах світу.

Я обожнюю подорожувати і з серпня 2017 я жила і працювала приватним викладачем у Гданську (Польща). Мені подобається працювати з студентами різних національностей, але я змушена була повернутись оскільки працюю над відкриттям власної онлайн школи англійської. Я тісно співпрацюю з викладачами британських університетів та шкіл, тому завжди в курсі всіх новинок стосовно підходів, методик та технік. Викладання для мене не просто робота, я не увляю свого життя без цього, а відгуки задоволених клієнтів постійно мотивують та надихають.

Маю досвід викладання корпоративної англійської.
Працювала з менеджерами репетиторської компанії Букі (від яких отримала позитивний feedback), з IT компанією "Perpetio" та з Укрсиббанк (центр підтримкизахідної України).
Більшість моїх учнів - працівники IT сфери.

Можу розповісти ще багато, але краще один раз побачити ніж сто разів почути, тому я надаю пробне безкоштовне заняття, після якого я надсилаю Вам інформаційний буклет, де Ви зможете ознайомитись з лексичними і граматичними темами, в яких будете обізнаними після проходження курсу, а також про вартість, тривалість та інтенсивність занять. Учні часто запитують що потрібно мати на пробне заняття, відповідаю - лише хороший настрій:) Після декількох занять (не менше трьох) я складаю детальне планування, до якого надаю доступ учневі, там Ви можете бачити детальний план кожного заняття, домашнє завдання та за посиланнями одразу переходити на потрібні додаткові матеріали. Для зручності, ведеться аудіозапис кожного заняття, тому за потреби Ви можете прослухати попередні заняття. Всім моїм учням дуже подобається ця опція, оскільки вони можуть аналізувати свої відповіді і головне - чітко бачать свій прогрес.

У роботі використовую власну програму (з базовим підручником), яку розробляю для кожного учня або групи індивідуально, враховуючи рівень знань, швидкість освоєння матеріалу і термін, за який потрібно дійти до потрібного рівня.

Доступні курси за такими спеціальностями : Legal English, Business English, IT English, TOEFL Preparation, English for HR managers, English for Accountants та інші.

Виїжджаю лише на корпоративне навчання.

Звертайтесь, щоб обговорити деталі і мати можливість побачити решту відгуків.

Залиште свій відгук про роботу спеціаліста залишити відгук
Місце надання послуг
Міста України
Місце надання послуг
Міста України
Львівська обл.
Львів

Послуги інших спеціалістів