Ирина

Ирина

Черкаси, Черкаська обл.
ПОДЗВОНІТЬ МЕНІ

Про спеціаліста

Мене звати Ірина, я викладаю англійську вже 6 років і моя основна спеціалізація - ЗНО. Є досвід проживання в країні, де англійська є однією з державних мов. Постійно вдосконалюю свої знання мови, беру участь в вебінарах і курсах, також викладаю у мовній школі.

Маю диплом магістра з англійської та німецької мови, дипломи по проходженню курсів з методики викладання, сертифікати міжнародних іспитів з рівнем С1. У 2019 пройшла тестування ЗНО з англійської мови, щоб розуміти всі моменти, з якими зіткнуться діти під час іспиту. Сертифікат в наявності, ознайомитися можна при зустрічі на першому занятті. Викладаю на українській і російській мовах, в залежності від того, яка зручніше учневі.

Якщо Ви хочете підготуватися до ЗНО, удосконалити знання для роботи або для подорожей (є курс англійська для туризму), підвищити розмовні навички - звертайтеся і під час вступного (безкоштовного) уроку обговоримо всі деталі! Перевагу віддаю учням, які готуються до іспитів, так як це мій основний напрямок.

______________________________

Меня зовут Ирина, я преподаю английский уже 6 лет. Имеется опыт проживания в стране, где английский является одним из государственных языков. Постоянно совершенствую свои знания языка, участвую в вебинарах и курсах, также являюсь преподавателем в языковой школе.

Имею диплом магистра по английскому и немецкому языку, дипломы по прохождению курсов по методике преподавания, сертификаты международных экзаменов с уровнем С1. В 2019 году прошла тестирование ВНО с английского языка, чтобы понимать все моменты, с которыми столкнутся дети во время экзамена. Сертификат в наличии, ознакомиться можно при встрече на первом занятии. Преподаю на украинском и русском языках, в зависимости от того, какой удобнее ученику.

Если Вы хотите подготовиться к ВНО, усовершенствовать знания для работы или для путешествий (есть курс английский для туризма), повысить разговорные навыки - обращайтесь и во время вводного (бесплатного) урока оговорим все детали! Предпочтение отдаю ученикам, которые готовятся к экзаменам, так как это мое основное направление.

Залиште свій відгук про роботу спеціаліста залишити відгук
Місце надання послуг
Міста України
Місце надання послуг
Міста України
Черкаська обл.
Черкаси

Послуги інших спеціалістів