Xenia

Xenia

Київ, Київська обл.
ПОДЗВОНІТЬ МЕНІ

Про спеціаліста

Більше 100 студентів, яким вдалося опанувати мову. Уроки німецької мови з німецькою якістю! Індивідуальні програми для кожного, виходячи з ваших побажань, термінів та цілей. Багато позитивних відгуків. Виявляю ваші слабші сторони, сильніші, прогалини в знаннях і складаю план для вашого навчання.

Мене звати Ксенія. Я викладаю німецьку мову для дорослих для всіх рівнів і цілей опанування мови.

Маю великий досвід роботи викладачем, репетитором, усним і письмовим перекладачем (понад 4 роки безперервно). Є автором експрес курсів з німецької мови.

Я гарантую результат від наших занять.


Ще під час свого навчання здобула 1 місце на Всеукраїнській олімпіаді з німецької мови. Здала ЗНО з німецької мови на 200 балів. Отримала рівень С2 ( найвищий рівень володіння мовою за системою А1-С2.
Постійно прагну вдосконалювати свої знання та методи викладання, тому відвідую різні вебінари, семінари, лекції, на яких вчусь, як правильно подати той чи інший матеріал, як організувати навчання учнів так, щоб мова давалася їм легко.

Серед моїх корпоративних клієнтів: ГаличФарм, Бамбук Дизайн Студіо Львів, Beauty Space Dubai, АлденВет Київ, Wisebread Magazine, Freetime Magazine, MZModels agency, Hootsuite, Fly Card network, ALCINA KOSMETIK.

Вчу як з нуля, так і допомагаю вдосконалювати дуже високий рівень знань.

Перше заняття - це знайомство та визначення вашого мовного рівня, опрацювання однієї розмовної та однієї граматичної теми.

Після того я висилаю вам ваше домашнє завдання та слова з уроку. В кінці кожного уроку ви отримуєте слова, які ви повинні знати з вивченої на занятті теми та весь граматичний матеріал.

Наступні заняття складаються на 40% з граматики та 60% - це насичення лексикою і тренування розмовної навичок та навичок розуміння письмового та усного тексту, швидкого сприйняття та розуміння мови.
На заняттях ми читаємо цікаві та кумедні статті з оригінальних німецьких журналів, дивимось уривки з серіалів, слухаємо і дивимось новини, відеоблоги, виступи Ангели Меркель. Після чого обговорюємо їх виключно німецькою мовою та вивчаємо лексичний матеріал. Навчання проходить абсолютно не нудно, навпаки - мотивуюче, цікаво та ефективно!+ цікаві та корисні домашні завдання.

Всі заняття систематизовані. Вдосконалювалась ця програма мною протягом 4 років.
Маю досвід викладання українською , німецькою та англійською мовами.

Всі матеріали надаю вам безкоштовно.
Ціна першого заняття = 30хв = 0 грн.
Ціна наступних занять = 60 хв = 15 євро
(!!!для бажаючих вивчати німецьку з України 220 - 250 грн/заняття)

Години можна узгоджувати і переносити :) однак якщо заняття було скасоване пізніше ніж за 3 години до його початку, воно вважається проведеним і оплачується як проведене.

Заняття проводяться німецькою мовою. Виключення роблю лише повним новачкам, і це не надовго :)

Заняття індивідуальні в Скайпі. З постійною підтримкою викладача. В разі виникнення будь-яких складнощів - пишіть мені і я відповім з детальним поясненням.


Щоб записатися на перше заняття - просто напишіть мені :) я вам вишлю посилання на свою сторінку в інстаграмі чи фейсбуці з відгуками та корисним матеріалом. І всі вільні для занять години. Вам потрібен лише скайп, бажання вчитися та гарний настрій!

Щороку мої учні здають ЗНО на 193-200 балів, здають Тестдаф, іспити Гете, переїжджають на навчання та роботу

Не беру на навчання лінивих учнів! :)


Скайп
М. Львів Центр. вул. Шевченка(початок). 10 хв від парку Франка

Залиште свій відгук про роботу спеціаліста залишити відгук
Місце надання послуг
Міста України
Місце надання послуг
Міста України
Київська обл.
Київ

Послуги інших спеціалістів