Корнійчук  Уляна

Корнійчук Уляна

Львів, Львівська обл.
ПОДЗВОНІТЬ МЕНІ

Про спеціаліста

Дуже люблю вивчати іноземні мови, вільно розмовляю 5тьма мовами - російською, українською, англійською, французькою та португальською, і почала вчити іспанську, арабську і хінді.

Моє знайомство з англійським відбулося у 2001 році - тоді ми і подружилися! Вивчала її і в школі і з носіями. Викладання англійської почалося років 5 назад коли мене попросили допомогти зрозуміти мову і підтягнути для школи. Тоді і зрозуміла що викладання це моє!

 Вивчила безліч методик з вивчення іноземної мови: починаючи з різних шкільних тлумачних викладачів (а навчалася я в спеціалізованій мовній школі), методиками викладання в університеті на факультеті іноземної філології та закінчуючи тими яким була навчена під час співпраці зі школою LivEng.

Маю дуже позитивний в плані результату і настрою досвід роботи і з дітками і з дорослими: мої молодші учні 7ми років а найстарший 60.

Зараз працюю із зарубіжної методикою "Англійська без зусиль", поки однією з кращих методик за якими я працювала! Уроки акцентуються на комплексному навчанні лексики з граматикою в розмовній мові. Ці уроки відрізняються індивідуальним креативним підходом, цікавими завданнями, вивченням практичного - сучасної мови та чудовим настроєм.

Мої досягнення:
- Університет факультет іноземних мов 4 роки - закінчила у 2019
- Школа (спеціал. уу вивченні іноземних мов) 11 років - закінчила у 2015
- Постійне спілкування з носіями мови
- Регулярне підвищення кваліфікації
- Дипломи з мовних конкурсів - олімпіад

Залиште свій відгук про роботу спеціаліста залишити відгук
Місце надання послуг
Міста України
Місце надання послуг
Міста України
Львівська обл.
Львів

Послуги інших спеціалістів