ПАН-БУД

ПАН-БУД

Київ, Київська обл.
ПОДЗВОНІТЬ МЕНІ

Про спеціаліста

ПАН-БУД пропонує послуги комплексного ремонту одним рішенням (преміум сегмент, комфорт та косметичний ремонт)

Якісний Ремонт оселі це те що формує затишок та комфорт значного періоду нашого життя. Ми ті хто реалізує Вашу мрію на професійному рівні. Незважаючи на рівень складності, витримуємо стабільно високу якість та надійність. Нашими принципами являються : професіоналізм, ппродуктивность, майстерність і Інновації. Ми сильна та згуртована команда професіоналів, створена великим зусиллями та об’єднана не тільки ціллю, а й характером.
Виконуємо увесь спектр ремонтних робіт у Києві та Київській області, з гарантією високої якості.


- Демонтажні роботи;
- Сантехнічні роботи;
- Єлектромонтаж;
- Штукатурка;
- Стяжка;
- Гіпсокартон
- Чистове оздоблення всіх видів.

Будівництво приватних будинків та нежитлових споруд:

Будівництво це не просто робота, це те як ми бачимо світ, наше відношення до життя. Ми віримо у людину і це надихає нас на нові досягнення. Ми більше ніж інженери-будівельники ми команда однодумців відданих своїй справі. Постійно відточуємо свої навички спираючись на чіткий план та цінуємо професіоналізм. Ми досвідчена команда з якою приємно працювати. Ми об’єднуємо енергію людей інструменту та машин, щоб втілити в життя дім вашої мрії.

Завжди знаємо чого хочемо. Віримо, що майбутнє буде таким, яким збудуємо його ми.


- Влаштування фундаменту;
- Кладка стін та перегородок;
- Влаштування армопоясів;
- Влаштування перекриттів;
- Покрівельні роботи;
- Оздоблення фассаду

З повагою Команда ПАН-БУД !

Портфоліо робіт

Залиште свій відгук про роботу спеціаліста залишити відгук
Місце надання послуг
Міста України
Місце надання послуг
Міста України
Київська обл.
Київ
Графік роботи
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00

Послуги інших спеціалістів

Ремонт квартир Кладка печей та камінів Ліпнина Будівництво будинків і котеджів Ремонт кухні Дизайн інтер'єру Встановлення побутової техніки Сантехнік Прибирання приміщень, клінінг Альтанки, бесідки, тераси Електрик Установка кондиціонерів Висотні роботи Встановлення дверей Ремонт ванної кімнати Промислові підлоги Укладання плитки Будівництво бань і саун Укладання бруківки Розпис стін Ізоляційні роботи Будівництво басейнів Ворота та огорожі Вивіз будівельного сміття Кладочні роботи Будівництво гаражів Стяжка підлоги Кування і лиття Ремонт офісу Гіпсокартонні роботи Покрівельні роботи Ремонт туалету Поклейка шпалер Сходи та перила Металоконструкції Рольставні і секційні ворота Зварювальні роботи Зруби Земляні роботи Столярні та теслярські роботи Утеплення та ремонт фасадів Фундамент Маркізи і навіси Маляр штукатур Знесення і демонтаж Покриття для підлоги Монтаж стелі Алмазне свердління отворів Бетонні роботи