Франческа

Франческа

Київ, Київська обл.
ПОДЗВОНІТЬ МЕНІ

Про спеціаліста

Викладач англійської та бізнес-англійської мов для школярів та студентів
Досвідчений молодий репетитор надає приватні заняття на дому з англійської мови для школярів та студентів в Києві (бажано Святошинський та Відрадний р-ни). Викладаю третій рік на основі сучасних методик навчання за відомими матеріалами Murphy R., Headway, Enterprise тощо із використанням 3-х ключових сегментів:
• Активне спілкування англійською мовою під час занять з метою якнайшвидшого поповнення словникового запасу та адаптації слухового сприйняття і вербального відтворення іноземної мови;
• Поетапне вивчення граматики, що закріплюється відповідними вправами під час занять з метою опанування коректним письмом та правильним будуванням речень іноземною мовою, в тому числі підготовки до складання First Certificate Language Practice та TOEFL;
• Аудіювання та перегляд відео англійською мовою , що удосконалюватиме розуміння іноземної мови та знизить мовний бар’єр у розмові із майбутнім носієм.

Володію педагогічним досвідом і використовую індивідуальний підхід до кожного учня, враховуючи наявні знання англійської мови та особисті здібності слухача. Тривалість курсу навчання залежить від рівня знань та побажань клієнта. Мова викладання під час занять – англійська (переважно), українська або російська (при поясненні правил). Мінімальна тривалість одного заняття – 1 академічна година (45хв.)
Контактний телефон – (093) 677-54-56
Викладач: Франческа

Залиште свій відгук про роботу спеціаліста залишити відгук
Місце надання послуг
Міста України
Місце надання послуг
Міста України
Київська обл.
Київ

Послуги інших спеціалістів