Публікації

Скільки коштує ремонт квартири з нуля? Які юридичні нюанси потрібно врахувати під час ремонту? Здається, в нашому блозі є відповіді на всі питання, пов'язані з ремонтом квартир. Але наші читачі почали ставити нові. Зібрали їх в одну статтю, щоб ви починали ремонт у всеозброєнні. Тоді він неодмінно буде ідеальним.

29/11/2021

Впевнені, що запорука гарного ремонту – це безлімітний бюджет на переробку? Звісно, фінансова сторона важлива. Але все-таки більшість українців шукають способи, як зробити ремонт у будинку дешево та красиво.

29/11/2021

У вашому будинку незабаром з'явиться малюк? Це прекрасно! Напевно, ви вже замислюєтеся, як підготувати квартиру до появи дитини. Але разом з тим назріває питання: скільки коштуватиме ремонт у дитячій та інших приміщеннях, які доведеться переробити під потреби малюка? Якраз про це ми й розповімо у статті.

29/11/2021

Кому з нас не хотілося б, щоб ванна кімната нагадувала інтер'єр розкішного готелю? Адже це місце для СПА-ритуалів, релаксу та довгоочікуваного відпочинку. Але коли справа доходить до реалізації проєкту вашої мрії, у голові поєднуються сотні ідей та образів

29/11/2021

Коли ви тільки думаєте про ремонт, він здається чимось хаотичним. Не зрозуміло, як підступитися і з чого розпочати ремонт у квартирі. Не дивно, що в результаті переробка затягується на роки, бюджет постійно збільшується, а момент новосілля стає примарним.

29/11/2021

Плануєте ремонт, але ніяк не можете визначитися зі стилем інтер'єру? Це не дивно! У різноманітті напрямків легко розгубитися. Вихід – орієнтуватися на сучасні тенденції та трендові ідеї ремонту.

25/11/2021

Отримувати пасивний дохід від здачі квартир в оренду – мрія великої кількості людей. Але все не так просто, як здається на перший погляд. Щоб справа вдалася, потрібно підійти до неї, як до повноцінного бізнесу. А значить, ще до покупки квартири варто оцінити всі ризики, зрозуміти розмір капіталовкладень і швидкість їх повернення. У цій статті ми детально розглянемо один з найважливіших аспектів бізнесу на здачі квартири – як зробити ремонт в квартирі для оренди.

25/11/2021

Ремонт – один з найбільш стресових періодів в житті людини. При цьому нервує не тільки власник квартири, але і його сусіди, які змушені миритися з постійним шумом. Як знайти баланс інтересів і не зіпсувати відносини з сусідами? З цієї статті ви дізнаєтеся, коли можна робити ремонт і що робити, якщо сусіди заважають спокійно жити.

25/11/2021

Експерти одноголосно стверджують, що нерухомість в Україні продовжить стрімко дорожчати. Адже тільки за 2021 рік зростання цін на вторинному ринку було на рівні майже 10%, на первинному – близько 19%. А якщо говорити про столичні новобудови, то вони зросли в ціні на цілих 32%.

25/11/2021