Публікації

Зважитися на ремонт досить складно, адже цей процес найчастіше потребує фінансових ресурсів, часу та енергії.

21/12/2022

Перед тим, як розпочати ремонт, хочеться знати точну суму майбутніх витрат. Це дуже раціональне рішення, особливо під час ремонту санвузла! Адже саме тут використовуються досить дорогі матеріали та застосовуються складні технологічні рішення.

19/12/2022

Перебої з електрикою після обстрілів стали викликом для всієї України. Але найбільше від нестабільної напруги в мережі страждають жителі старих будинків, де дроти не змінювались 15-20 років.

14/11/2022

Через безробіття третина українських фахівців готова змінити офіс на робочу професію – таку статистику надав портал grc.ua. Майстри з ремонту зараз дійсно необхідні, але опанувати більшість професій з нуля не так просто.

27/10/2022

Ще влітку українці почали готуватися до того, що опалювальний сезон 2022-2023 років буде найважчим у нашій історії. А після масованих атак на ТЕЦ на початку жовтня очевидно, що ми маємо бути готові до будь-яких умов. І готовність – ключовий фактор. У цій статті ми зібрали поради урядовців та фахівців з енергоефективності, щоб прийдешня зима була для вас теплою.

18/10/2022

На профільних сайтах можна знайти безліч порад про те, скільки коштує ремонт трикімнатної квартири та як його зробити. Але більшість українців цікавить кошторис та ремонт у невеликих приміщеннях, насамперед – квартирах-студіях.

29/11/2021

Якщо ви плануєте переробку, напевно, прочитали багато статей про те, як правильно зробити ремонт на кухні або в спальні. А як щодо менш значущих приміщень: балкона, вбиральні, комори? Адже їхнє облаштування може серйозно вплинути на функціональність та зручність квартири.

29/11/2021

Ремонт квартири часто порівнюють зі стихійним лихом, яке не можна закінчити, а лише тимчасово припинити. Так відбувається, якщо під час переробки ви припустилися серйозних помилок, які змушують починати все наново.

29/11/2021

Кухня давно перестала бути місцем для приготування їжі. Тут ми збираємось на сімейні вечері або галасливі посиденьки з друзями, дивимося улюблені серіали або влаштовуємо домашній офіс. Одним словом, на кухні ми проводимо багато часу.

29/11/2021